BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal'dan bozkurt işareti

Fox TV kameramanı Ankara'da oldukça ilginç bir görüntüyü kaydetti. İşte Erdoğan'ı bozkurtla karşılayan o ilginç görüntü;

Abone ol

Başbakan Erdoğan katıldığı Fatih Projesi'nin tablet dağıtım töreninde, bozkurt işareti yapan bir öğrenci korumalara ecel terleri döktürdü. Fox TV kameramanı Mahmut Özgür'ün kendilerini çektiğini farkeden korumalar, önce öğrenciyi ablukaya aldı ardından da program bitine kadar başında bekledi.

Fatih Portakal'ı keyiflendiren haberin adresi bu kez Ankara... Başbakan Erdoğan, Fatih Projesi kapsamında dağıtılacak tabletler için Ankara'da öğrencilerle buluştu. Erdoğan'ın salona girişinde ise en arka sıralardan bir öğrenci, programa katılan protokolü bozkurt selamıyla karşıladı.

FOX TV KAMERAMANI KAYITTA

Bu ilginç anları görüntüleyen Fox TV kamerasına bir kaç dakika sonra da bu kez Başbakanlık korumalarının telaşı takıldı. Korumalar kameramanı görünce önce öğrenciyi ablukaya aldı ardından da öğretmeniyle birlikte program bitine kadar başında kaldı.

PORTAKAL'DAN BOZKURT İŞARETİ

Haberin detayda saklı olduğunu söyleyen Fatih Portakal ise haberi sunarken, daha iyi anlaşılması için canlı yayında bozkurt işareti yaptı. İşte o haber ve Portakal'ın bozkurt işareti;