BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

Çürümüş cesetleri 5 ay sonra bulundu

Hatay'ın Erzin İlçesi'nde vatandaşlar tarafından bir uçurumda bulunan otomobilden çürümüş vaziyette 2 ceset çıktı.

Abone ol

Erzin İlçesi’nin Kuyuluk Mahallesi’ndeki Yarıkkaya Mevkii’nde bulunan yaklaşık 200 metre yüksekliğindeki uçurumda vatandaşlar bir otomobil olduğunu fark etti.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilin içerisinde çürümüş, tanınmayacak halde bir kadın ve erkeğin cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken otomobil de ekipler tarafından yaklaşık 3 saatlik çalışma sonrası uçurumdan çıkartıldı.

5 AY ÖNCE ÖLMÜŞLER

Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde otomobilin rampa aşağı inerken kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandığı ve bu kazanın da yaklaşık 5 ay önce meydana geldiği tahmin edilirken cesetlerin 57 yaşındaki Necati Güldalar ile 34 yaşındaki Rahime Alagöz’e ait olduğu saptandı. Yakınları tarafından kayıp olarak aranan Güldalar ve Alagöz’ün ölüm haberi aileleri de bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADANA’DA OTOPSİ YAPILDI

Adana Adli Tıp Kurumu’na getirilen ve emlakçılık yaptığı öğrenilen Rahime Alagöz ile Necati Güldalar’ın cesetlerinin tamamen çürüdüğü, kurşun ve delik izine rastlanmadığı belirtildi. Doku örnekleri alınan cenazeler ailelerine teslim edildi.

’YEMEK YAPTIRIYORUM, SİZ BİR ŞEY HAZIRLAMAYIN’
Acı haberi duyunca cenazeyi almak için Adana’ya gelen Rahime Alagöz’ün kardeşi Bilal Alagöz, ablasının 5 ay önce evine telefon edip, "Akşama yemek hazırlamayın, ben dışarıdan yaptırıyorum" dedikten sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, "Babam hastaydı, evi arayıp yemek hazırlamamalarını söylemiş. Akşam oldu, gelmedi. Telefonla aradık, ulaşılamıyordu. Emniyete haber verdik, bu güne kadar da haber alınamadı. Cep telefonunun sim kartı çıkartılmış olsa gerek ki, polis sinyal takibinden de bir şey elde edemedi" diye konuştu.

KIZIYLA YAŞIYORDU

Eşi 7 yıl önce ölen ve 13 yaşındaki kızı Kader ile birlikte yaşayan Rahime Alagöz’ün kaçırılmış olabileceğini ileri süren annesi İslim Alagöz ise, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Genç kadından geriye kızının kaldığını söyleyen anne Alagöz, "Yavrum tek başına çocuğuna bakıyordu. Bu işin arkasında başka şeyler var" dedi.

İKİNCİ CESEDİ AİLE TANIMIYOR
Aynı otomobilde cesedi bulunan emekli memur Necati Güldalar’ı tanımadıklarını ifade eden Alagöz ailesi, "Kim olduğunu bilmiyoruz. Emlakçı olan kızımız, bu kişiye ev göstermeye gitmiş olabilir" diye konuştu