BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.431,10
HABER /  SEÇİM

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Hakan Fidan zirvesi

MİT Müsteşarı Hakan Fidan milletvekili mi oluyor? Hakan Fidan'ın adaylığına ilişkin bugün Ankara'da 3 kritik görüşme yapılacak

Abone ol

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için geri sayım başladı.

Hem Ankara hem de AK Parti kulislerinde ise son günlerde en çok konuşulan konu MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili adayı olup olmayacağı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Hakan Fidan'ın adaylığına ilişkin ilk kez konuştu. Fidan için "Nerede olursa olsun Hakan bey bulunduğu yerin hakkını verir" diyen Davutoğlu adaylığına da yeşil ışık yakmıştı.

"Bu memlekete de daha çok hizmet edeceği alanlar olacaktır. Siyasette de olabilir, bürokraside de olabilir. "

hakan-fidanin-adayligi-icin-gozler-sarayda-kritik-gorusme.jpg
CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NDA HAKAN FİDAN GÜNÜ

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü görüşme trafiği daha dikkat çekici bir hal aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Saray'da Başbakan Ahmet Davutoğlu, MİT Müşteşarı Hakan Fidan ile ayrı ayrı görüşecek. Saat 11.00'da Hakan Fidan'la görüşecek olan Erdoğan, saat 17.30'da da Davutoğlu'nu kabul edecek.

DAVUTOĞLU SARAY'A GİTMEDEN ÖNCE...

Dikkat çeken bir diğer görüşme de Başbakan Davutoğlu'nun programında. Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıkmadan önce saat 16.00'da Hakan Fidan ile Başbakanlık'ta görüşecek. 

Kulislerden sızan bilgilere göre Erdoğan-Fidan ve Davutoğlu görüşmelerinin ana gündem maddesi genel seçimler ve Fidan'ın durumu olacak. 

ERDOĞAN'IN SIR KÜPÜ HAKAN FİDAN KİMDİR? KÜRT MÜDÜR ASLEN NERELİ?
MİT Müsteşarı Hakan Fidan hayatı en çok merak edilen isimlerden, Ankara doğumlu olsa da aslen Denizlili iddiası var, hatta Kürt olduğu da yazıldı çizildi. Bugünlerde adı milletvekili adayları arasında geçen MİT Müsteşarı olan Hakan Fidan, özgeçmişiyle Türkiye'nin en merak edilen isimlerinden biri, hakkında Kürt bir aşirete mensup olduğundan tutun da memleketine varana kadar çok farklı iddialar ortaya atıldı.

Peki Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sır küpüm' dediği Hakan Fidan kimdir, aslen nerelidir, Kürt aşirete mi mensup, işte bu soruların yanıtları. HAKAN FİDAN KİMDİR TIKLAYIN