BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.493,33
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden çok çarpıcı FETÖ itirazı

FETÖ operasyonlarıyla ilgili eleştiri kervanına Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz da katıldı. "28 Şubatçılarla FETÖ temizliği yapılamaz" diyen Küçükyılmaz, "Bu operasyonlar bize döndü" dedi.

Abone ol

FETÖ operasyonlarının yürütülüş şekli ve yürütenlerle ilgili Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden çok çarpıcı bir itiraz geldi.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Yılmaz, FETÖ operasyonları için "28 Şubatçılarla FETÖ temizliği yapılamaz" tepsiti yaptı ve uyardı: "Bu operasyonlar bize döndü." 

BU OPERASYON BİZE DÖNMÜŞ DEMEKTİR

Operasyonlar kapsamında yaşın yanında kurunun da yandığı, gerekli özenin gösterilmediği, FETÖ ilgisi olmayan kişilerin de gözaltına alındığı eleştirileri ve serzenişlerine katılan Mücahit Küçükyılmaz, sosyal paylaşım sitesinden arkadaşı Oktay Kılıç'ın evinin basılmasına isyan etti.

Küçükyılmaz, "15 yıldır tanıdığım, 'o gece' tankın önüne yatan, FETÖ düşmanı Oktay Kılıç'ın evi FETÖ'den aranıyorsa, bu operasyon 'bize' dönmüş demektir!" diye yazdı.

28 ŞUBATÇILARLA FETÖ TEMİZLİĞİ YAPILAMAZ

Operasyonları yürüten bazı hakim ve savcılarla ilgili çarpıcı bir iddiada da bulunan Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı, FETÖ operasyonlarını yürüten bu isimlerin 28 Şubatçı olduğunu ifade etti. İşte Küçükyılmaz'ın o twiti:

"Namaz kılanı Fetullahçı sanan, Meşveretçi, Yazıcı, Okuyucu, Nakşi, Kadiri arasındaki farkı bilmeyen 28 Şubatçılarla FETÖ temizliği yapılamaz."