BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı’nın çay keyfi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazının ardından Tarabya’da çay içti. Burada vatandaşlarla bayramlaşan Gül, 3 yaşındaki minik adaşını da ...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazının ardından Tarabya’da çay içti. Burada vatandaşlarla bayramlaşan Gül, 3 yaşındaki minik adaşını da sevmeyi ihmal etmedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Tarabya Merkez Camii’nde kıldı. Cuma namazında Gül’e İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın eşlik etti. Cuma namazının ardından Gül, yol üzerindeki vatandaşlarla bayramlaşarak Tarabya Şehit Cemal Aykut Genç Polis Merkezi’ndeki çalışan memurları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradaki bayramlaşmanın ardından Gül, Tarabya Meydanı’nda bulunan bir çay bahçesine giderek burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gül’ün yanına genç bir çift geldi. Çiftim 3 yaşındaki çocuklarının adının da Abdullah Gül olduğunu belirtmesi üzerine Gül, minik Abdullah Gül’ün kimliğini eline alarak, “Ben düşürmüşüm nüfus cüzdanımı bulmuşlar. Abdullah Gül yazıyor burada doğum tarihine bakıyorum benim olmadığımı o zaman anlıyorum” diyerek basın mensuplarına gülümsedi.
Daha sonra Cumhurbaşkanı Gül, bir süre daha çay bahçesinde kaldıktan sonra Vali Mutlu ile birlikte aynı araçla Tarabya Köşkü’ne döndü.
(İHA)