BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bolu'daydı

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Google'e Alper Tekbaş, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün Bolu'ya anlamlı ziyaretinin sonrasında Bolu turizminin nabzını tuttu.

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Google'e Alper Tekbaş, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün Bolu'ya anlamlı ziyaretinin sonrasında Bolu turizminin nabzını tuttu.

 

Türk turizminin önemli merkezlerinden biri olan Bolu ili Geçtiğimiz günlerde devletin zirvesini ağırlamaktan büyük bir mutluluk, heyecan ve onur duydu.

 

Bolu’da Atatürk’ten sonra konaklama yapan ilk Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayır sever iş adamlarına plaket verirken halk ile bütünleşti. Bolu Turizmi ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldı.

 

Açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün ağırladığı ünlü konukları, başarıyla gerçekleştirdiği önemli organizasyonlarıyla Bolu’nun Turizm de gözbebeği olan Gazelle Resort & SPA tatil anlayışına yepyeni bir soluk olmaya devam ediyor. Otelin Yönetim Kurulu Başkanları Halit & Emine Ergül çifti “Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün Bolu’muzu ziyaretinde otelimizde konaklaması bizi son derece onurlandırmıştır. Bolu’yu dünya turizminde marka yapmak konusunda çalışmalarımızın aralıksız sürmesi için moral olmuştur”

                                   

Gece gündüz durmaksızın ekibimiz ve kıymetli Bolu’lu hemşerilerimizle kenetlenerek ülkemiz ve dünya turizmini Bolu’da en üst konfor, kaliteli hizmet ve doğal yaşamla bütünleştirmek hedefimizdir. Her mevsim ayrı güzellikler sunan bir bölgede gerek kayak turizmi için gerekse iş ve özel seyahatleri, termal ve SPA imkanları için bizleri tercih eden tatilcilerin hizmetindeyiz.

 

Gazelle Resort & SPA’da Yok Yok

Balık Avı Turları

Trekkıng

ATV Safari

Paint Ball

Dağ Bisikleti Turları

Jeep Safari

Moto Cross Safari

 

Yaşadığınız Şehre Sığmaz Olduğunuz Zamanlarda

 

Her şeyden uzaklaşıp kendinizle baş başa kalmak istediğinizde Gazelle Doğa Sporları çam kokulu ormanlarda, kekik kokularının bin bir çiçekle karıştığı parkurlarda yağmur, kar, yakıcı bir kış güneşi ve daha fazlasında Karacasu Yaylası, Taşoluk Yaylası ve Amca Bey Gölü’nün eşsiz manzarasında doğal orman içi yolları Bolu ve Türkiye’nin Doğal Güzelliği Gölcüğün insanı kendisine çeken fotoğraflarının en canlısında yaşanılacak size özel duygular için Gazelle Resort & SPA sizleri bekliyor.

 

Türkiye’nin en kapsamlı SPA otelinde tercih edeceğiniz farklı masaj ve terapiler de günün yorgunluğunu çıkarmanızı sağlarken Bolu’lu lezzet avcılarının da marifetli ellerinden çıkan özenle hazırlanmış lezzetler eşliğinde güzel bir yemek ve eğlence de Gazelle Resot & SPa’nın size özel hizmetlerinden sadece birkaçı...

 

Büyüdükçe Küçüldü

Alçak Gönüllülüğüyle Gönülleri Fethetti

Halit Ergül, dünden bugüne örnek bir yatırımcı. Gecesini gündüzüne katıp çalışan gerçekten inanıldığında azimle çok güzel şeylerin başarılabileceğini yaşayan ve yaşatan bir isim oldu. Personeline olan güveni ve istikrarı, misafirlerine olan derin saygısı ve hizmet odaklı performansıyla en zor zamanları en güzel şekilde atlatmayı bildi. Bolu turizmine yepyeni bir heyecan getiren otelinde Ülkemizin Cumhurbaşkanını ağırlamanın mutluluğu bütün yorgunluğuna adeta merhem oldu. Gözlerindeki duygulu bakışlar yıllardır biriktirdiği hayallerinin gerçekleşmesinin ifadesiydi. Dürüst, çalışkan, azimli, ülkesini seven insanların el birliği içerisinde çok güzel işler başarabileceğini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

Ülkemizin her biri birbirinden değerli illeri ve turizm yatırımlarını ve yatırımcılarını destekleyen devlet adımlarının da güzel yarınların müjdesi olması dileğimle tatil tadında kalın…