BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye güvenli liman olmaya devam edecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bütün dünya, özellikle coğrafyamız sıkıntılı bir süreçten geçerken, Türkiye güvenli liman olmaya devam ediyor ve devam edecek. Her türlü şartlarda, çok daha güçlenerek yoluna devam edecektir." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını İstanbul'da kıldı. Oktay, "Bütün dünya, özellikle coğrafyamız sıkıntılı bir süreçten geçerken, Türkiye güvenli liman olmaya devam ediyor ve devam edecek. Her türlü şartlarda, çok daha güçlenerek yoluna devam edecektir." dedi.

Namazın ardından Oktay, camideki vatandaşlarla bayramlaştı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, namaz çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemizin, milletimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimize vesile olur, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemize vesile olur." diyerek, tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti.


Oktay, "Bütün dünya, özellikle coğrafyamız sıkıntılı bir süreçten geçerken, Türkiye güvenli liman olmaya devam ediyor ve devam edecek. Çok daha güçlenerek, her türlü şartlarda, çok daha güçlenerek yoluna devam edecektir. Ben bu güzel bayram sabahı sadece mesajı vermek istiyorum." diye konuştu.

SÜRÜCÜLERE UYARI
Bugün Mekke'de, hac farizasını yerine getiren tüm hacıların da bayramlarını tebrik eden Oktay, sözlerini şöyle tamamladı: "Allah hac farizalarını da kabul buyursun. Yine bir başka hatırlatmada da yollarda olan, bayram için memleketine giden vatandaşlarımızın aynı şekilde dönüşlerinde de sağ salim memleketlerine dönebilmeleriyle alakalı. Özellikle trafik kurallarına uymalarını arzu ediyoruz. Can kaybı olmadan, sevdikleriyle birlikte bayramlarını geçirsinler ve tekrar da yine sevdiklerine kavuşsunlar arzu ediyorum. Ben tekrar hepinizin bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.