BIST 9.541
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,81
HABER /  GÜNCEL

Orijinaline benzemeyen heykel yaptılar!

Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenen Erdoğan'ın Balmumu heykelinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği dikkat çekti.

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tanıtım günlerinin açılış programına katıldı. İlkadım Belediyesi'nin stantında, belediye tarafından yaptırılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykeli sergilendi.

Balmumu heykelin pek de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği dikkat çekti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Samsun Tanıtım Günleri"nin açılış törenine katıldı.

ERDOĞAN'IN BALMUMU HEYKELİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Bakan Kılıç konuşmasının ardından Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Osmanlı dönemi izlerini taşıyan kostümlerin tanıtımı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisini izledi. Yöresel ürünlerin yer aldığı stantları da gezen Bakan Kılıç, İlkadım Belediyesi'nin yaptırdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykelinin yanında fotoğraf çektirdi.

erdogan_5655.20140919171136.jpg
''ERDOĞAN SEÇİM KAMPANYASINA SAMSUN'DAN BAŞLADI''

Kılıç, halkın oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına Samsun'dan başladığına işaret ederek, "Dolayısıyla Samsun, ilklerin şehri. Karadeniz'in incisi olan Samsun, Türkiye'nin de sayılı illeri arasında yerini alacaktır" diye konuştu.

Samsun'un belediyecilik anlamında çok farklı noktalara geldiğini vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:
"Samsun, koordineli bir şekilde yürütülecek çalışmalarla çok daha üst seviyelere götüreceğimiz bir ilimiz olacak. Son yapılan genel seçimlerde gerçekten büyük bir başarı sağlayan AK Parti'nin, büyük belediyecilik hizmetleriyle Samsun'u çok farklı noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Gerçekten büyük projelerin atılımların yapıldığı bir il Samsun. Mevcut belediye başkanımız her türlü altyapı çalışmalarına büyük bir ivme kazandırdı. Son kararnameyle Diyarbakır'a atanan Valimiz de Samsun'da çok güzel izler bıraktı. Kendisi aynı başarıyı Diyarbakır'da da gösterecektir."