BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylık dilekçesi hazırlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylık dilekçesi hazırlandı. Dilekçe çarşamba günü 18.00'e kadar vekillerin imzasına açıldı

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerine cumhurbaşkanı adayı olarak girebilmesi için gereken adaylık dilekçesi hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı dilekçesi hazırlandı. Dilekçe Çarşamba saat 18.00'e kadar vekillerin imzasına sunulacak. 24 Haziran'daki seçimlere hazırlanan siyasi partiler çalışmalarına tam hız devam ediyor.

AK Parti'de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday gösterilmesine ilişkin dilekçe imzaya açıldı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SON İMZALAR

Dilekçe bugünden itibaren hafta sonu da dahil olmak üzere Çarşamba günü saat 18.00'e kadar AK Partili vekillerden grup başkanlığına imza atılması istendi.

CHP'DE ARAYIŞ SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti ve Saadet Partisiyle ittifak mekiği dokurken muhalefet kesiminin hala cumhurbaşkanı adayı belli değil.

 CHP kesiminde Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olmazken, geçtiğimiz günlerde parti meclisi Kılıçdaroğlu'na aday seçmek için tam yetki verdi.