BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz program!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün hayatını kaybeden Sabah gazetesi yazarı Tulu Gümüştekin'in cenazesine katılacağı öğrenildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci-yazar ve iş kadını Tulu Gümüştekin'in İstanbul'daki cenaze törenine katılacak.

Gazeteci yazar ve iş kadını Tulu Gümüştekin, Turkcell'in Genel Müdürü olan eşi Kaan Terzioğlu ile birlikte tatilini geçirdiği Sardunya Adası'nda hayatını kaybetti. Gümüştekin, uzun süredir karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Sabah ve Daily Sabah yazarı Gümüştekin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Turkcell'den yapılan açıklamada Gümüştekin'in Ulus mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

sabah-gazetesinin-aci-kaybi-tulu-hayatini-kaybetti.jpg

EN BAŞARILI İŞ KADINI

Gümüştekin, Avrupa Politikaları Merkezi/Brüksel (EPC), "Amcham" Amerikan Ticaret Odası, "Avrupa Dostları" (Friends of Europe), "De Warende" Derneği üyesi olmakla beraber Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) bünyesinde AB Çalışma Grubu Başkanlığı da yapmaktaydı. Tulu Gümüştekin ayrıca Amerikan-Türk Konseyi Yönetim Kurulu üyeliği ve Avrupa Komitesi başkanlığı görevini de icra etmekteydi. Gümüştekin, 2001 yılında da "yılın en başarılı iş kadını" seçilmişti.

2_1372.jpg

TULU GÜMÜŞTEKİN KİMDİR?

Ünlü yazar 1 Temmuz 1968 tarihinde doğdu. 1991 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1999 yılında kendi şirketi CPS'i (Corporate and Public Strategy Advisory Group) kurdu. Merkezi Brüksel'de olan şirketinin, İstanbul ve Washington D.C.'de ofislerini açan ünlü yazar dünyanın en başarılı iş kadınları arasında yerini aldı.

Avrupa Politikaları Merkezi/Brüksel (EPC), "Amcham" Amerikan Ticaret Odası, "Avrupa Dostları" (Friends of Europe), "De Warende" Derneği üyesiydi. “YASED”Uluslararası Yatırımcılar Derneği bünyesinde AB Çalışma Grubu Başkanlığını yaptı. 2011 yılında yılın en başarılı iş kadını olarak seçildi.