BIST 9.136
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,86
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusça tweet'ler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le birlikte Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin temelini atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusça paylaşım yaptı. Erdoğan, "Rusya ile bölgesel meseleler hususundaki işbirliğimizi de her geçen gün daha da artırarak sürdürmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin temeli için düzenlenen törende bir araya geldi. İlk harçların döküldüğü temel atma töreni sonrası Erdoğan, Twitter hesabından Türkçe ve Rusça tweet attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkçe ve Rusça attığı tweet'lerde, "Ülkemizin 30 yıllık hayali olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali, Türkiye'nin kalkınması ve Rusya ile enerji iş birliğimiz adına tarihi bir yatırımdır. Bu yatırımın hayata geçirilmesinde emeği olan paydaşlara teşekkür ediyor, tüm yetkililerimizi tebrik ediyorum. Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ni 2023 itibariyle işletmeye alma hedefimiz doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Rusya ile bölgesel meseleler hususundaki iş birliğimizi de her geçen gün daha da artırarak sürdürmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Akkuyu nükleer santralinin temeli atıldı! Putin tarihi törene katıldı   

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli atıldı Akkuyu nerede özellikleri neler

Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN