BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menbiç'le ilgili flaş sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk askerinin Menbiç'e girmesine ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, 'Menbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik, başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik o da başladı' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da miting düzenledi. Erdoğan konuşmasında Menbiç'in dış mahallerine yerleşen Türk askeri hakkında bilgi verdi. Erdoğan, "Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik. Başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik o da başladı" şeklinde konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; 

Dün İstanbul'da acayip bir sağnak vardı, bu sağanağa rağmen hiç dinlemediler geldiler. 1,3 milyon kişi Yenikapı'yı doldurdu. Siyasetimize yalanı bulaştırmadık. Üç beş oy uğruna bölücü terör örgütünün siyasi uzantısına yoldaşlık yapmadık.

MENBİÇ AÇIKLAMASI Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik. Başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik o da başladı. Kardeşim iş bilenin kılıç kuşananın.

''53 KARDEŞİMİZİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMADI MI'' Senin ne işin var Edirne'de, bu adam 7 Haziran seçimlerinde dökülün sokağa diyip 53 Kürt kardeşimizin ölümüne sebep olan kişi değil mi? 15 yaşındaki Yasin Börü kardeşimin ölümüne sebep olan kişi değil mi? Bu parti başka aday bulamadı mı? 

HASTANE MÜJDESİ Samsun'a yeni eseri kazandırıyoruz. New York, Londra gibi şehirlerde gördüğümüz yerler gibi Samsun eski stadını millet bahçesine dönüştürüyoruz. Çoluk, çocuk hep beraber buraya gideceksiniz, pikniğinizi orada yapacaksınız. Bir entegre devlet hastanesi yapıyoruz. 

Sitene Ekle