BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay'ın düzenlediği törende konuştu. Erdoğan, Kızılay'ın dünyanın dört bir yanında hizmet verdiğini söyleyerek, bağışçıların bağışlarının yerine ulaştığından emin olmalarını istedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların Kızılay'a yapılan bağışların yerine ulaştığından emin olmalarını istedi. Kızılay'ın ayrım gözetmeksizin muhtaç olan herkese hizmet sunarak dünyanın önde gelen kuruşlarından biri olduğunu söyleyen Erdoğan, "Nerede olursa olsun sıkıntıya düşen insanlarımızın gözlerinin aradığı ilk şey Kızılay amblemidir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kızılay Bağışçılar Ödül Töreni ve iftar programında konuştu.

Türk Kızılay'ının 15 yıllık sürecede her geçen gün daha ileri gitmesi için gayret gösterdiklerini söyleyen Erdoğan, Kızılay'ın ayrım gözetmeksizin muhtaç olan herkese hizmet sunarak dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

"Bugün burada madalyalarını takdim ettiğimiz hayırseverlerin gösterdiği alicenaplığı çok takdir ediyorum. Vatandaşlarımızın Kızılay'a yaptıkları bağışların yerine ulaştığından emin olmaları gerektiğini bilmelerini istiyorum.

"DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Türk Kızılay'ı faaliyetlerini sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanında sürdürmektedir. Ülke geneline yayılan 700 şubesiyle en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kızılay'ın, yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm çalışmalarına destek vermeyi bugüne kadar nasıl destek verdiysek bundan sonra da vereceğiz.

"GÖZLERİN İLK ARADIĞI ŞEY KIZILAY AMBLEMİDİR"

Nerede olursa olsun sıkıntıya düşen insanlarımızın gözlerinin ilk aradığı şey Kızılay amblemidir. Çünkü insanlar çok iyi biliyorlar ki bu amblem varsa Kızılay oradadır. Kızılay oradaysa karınlarını doyurabilmeleri için yemeğin, barınabilmeleri için çadırların kendilerini soğuktan koruyabilecek battaniyelerin bulunduğu anlamına geliyor. Eğer hastamız bulunuyor ve kana ihtiyaç duyuyorsak yine Kızılay'ın bulunduğu binayı arayacaktır. 

"ZİYADESİYLE HAK ETTİ"

Ayrım gözetmeksizin muhtaç olan herkese gösterdiği bu hizmetlerle Türk Kızılay'ı bu anlamda dünyanın önde gelen kuruluşları arasında gösterilmeyi ziyadesiyle hak etmiş bir kuruluştur.