BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayıyla ilgili flaş sözler

Grup toplantısı sonrasında İstanbul adayıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul için şu an çalışmalar yürütülüyor. AK Parti'nin İstanbul gibi bir yerde aday çıkaramama gibi bir sorunu olur mu" dedi.

Abone ol

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9'u büyükşehir 20 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Ankara'da Mehmet Özhaseki, İzmir'de Nihat Zeybekci aday gösterildi. İstanbul adayıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "İstanbul için şu an çalışmalar yürütülüyor. AK Parti'nin İstanbul gibi bir yerde aday çıkarma gibi bir sorunu olur mu" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL İÇİN ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR"
Grup toplantısı sonrasında İstanbul adayıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "İstanbul için şu an çalışmalar yürütülüyor. AK Parti'nin İstanbul gibi bir yerde aday çıkaramama gibi bir sorunu olur mu" dedi.

İTTİFAK GÖRÜŞMESİ KARŞILIKLI JESTLER OLACAK
AK Parti-MHP ittifak görüşmelerine ilişkin konuşan Erdoğan, "Karşılıklı mutabakat yapıyorsak karşılıklı jestlerimiz olacak" diye konuştu.

BİNALİ YILDIRIM'LA KRİTİK GÖRÜŞME
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısı sonrası TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile makamında bir araya gelmişti. İkilinin görüşmesi sona erdi. Bilindiği üzere Binali Yıldırım'ın ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçiyor.

ALBAYRAK'LA YILDIRIM BİR ARAYA GELMİŞTİ 
Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önce de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

AK Parti belediye başkan adayları 2019 seçimi tam listesi