BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanına çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan, İsrail Başkanına çok sert seslendi ' Sen zalimlerin sesin. Sen devlet terörü estiriyorsun. Netenyahu sen zalimsin zalim' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da toplu açılış töreninde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kendisine yönelik suçlamalarına cevap verdi. "Bugün bizim Filistinli mağdurlara karşı çıkmamızdan rahatsız olan İsrail Başbakanı iftiralarla saldırdı." diyen Erdoğan, "Netanyahu denilen adam bizi Kıbrıs'ta işgalci olmakla suçluyor. Herhalde dili sürçtü. Kendilerinin Filistin'de işgalci olduklarını söyleyecekti. Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Sen zalim sesisin, Erdoğan mazlumların sesidir. Netanyahu devlet terörü estiriyorsun." dedi.

Arnavutköy'de konuşan Erdoğan, park etkinlik alanı, eğitim merkezi ve meydanlar gibi 82 kalem eserlerin açılışını yaptı. Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

"CHP dönemine gidelim. Bunlar anlamaz belediyecilikten 1994'te İstabul'a büyükşehir belediye başkanlığına seçildiğimde inanın bana karşımda öyle bir manzara vardı ki insan düşmanına böyle bir muameleyi yapmaz.

FAŞİZM İÇLERİNE İŞLEMİŞ
CHP çöp dağıdır, yasaklardır, yolsuzluktur.  Bir ülke, bir şehir nasıl kötü yönetilir diye merak ediyorsanız açın CHP tarihine bakın. CHP'nin gerçek yüzü, çirkef siyaset dili ve milli maneviyatımıza olan kini hemen ortaya çıkar. Bunlar ezanımızı Türkçe okutanlar.  Lafa gelince demokratlığı kimseye bırakmazlar ama faşizm bunların içine işlemiş.

KARŞI CEVAPLAR CHP'DEN GELİYOR
Bakın ne hale geldiler. PKK'yı yerle yeksan ediyoruz karşı cevap CHP'den geliyor FETÖ'ya dünyayı dar ediyoruz cevap CHP'den geliyor. Ekonomik saldırıları  boşa çıkarıyoruz karşı ses CHP'den geliyor.

İSRAİL BAŞBAKANI İFTİRALARLA SALDIRDI
Bugün bizim Filistinli mağdurlara karşı çıkmamızdan rahatsız olan İsrail Başbakanı iftiralarla saldırdı. Netanyahu denilen adam bizi Kıbrıs'ta işgalci olmakla suçluyor. 

NETANYAHU SEN ZALİMİN SESİSİN
Herhalde dili sürçtü. Kendilerinin Filistin'de işgalci olduklarını söyleyecekti. Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Sen zalim sesisin, Erdoğan mazlumların sesidir. Netanyahu devlet terörü estiriyorsun.

SANATÇI MÜSVEDDELERİ
CHP'nin yakası sanatçı yalaka kılıklı borazan var. Bunlardan 3'ü CHP'nin resmi yayın organı olan televizyonda benim hakkımda atıp tutmuşlar. Önce "Gergedan nesli" diyerek hakarete başlamışlar. Hızlarını alamayıp işi iç savaş goygoyculuğuna götürmüşler. Milletin iradesine zerre kadar saygıları yok.

TOPUNUZ CELLAT OLSA NE YAZAR
Kendi istedikleri gibi demokrasi olmazsa belki lideri, yani beni ayaklarından asarlarmış. Hepiniz topunuz cellat olsa ne yazar? Biz şahadete inanmışız.  İmanınız yok ki onu konuşalım. Belki "Mahzenlere zehirlenerek ölür" demişler. Belki "Başka liderlerin yaşadıklarını yaşar" demişler. Bunların isimleri vermeyeceğim, bunlarla yargıda gereği yapılacak. Bu sanatçı müsveddesi, bunların bedelini ödeyecekler. Bunlara verilecek en iyi ders bunları sandığa gömmektir. "

Sitene Ekle