BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.496,55
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar! Af var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af önerisinin sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'bizim şu anda hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af önerisinin sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Bahçeli’nin bu talebi veya teklifi tabi kendisine ait bir taleptir, tekliftir. Ama bizim şu anda hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin satır başları şöyle:

Ziyaretim sırasında 15 Mayıs Kraliçe Elizabeth ile bir araya geleceğiz. Ayrıca Başbakan Theresa May ile aynı gün görüşmelerimiz olacak. Ekonomi güvenlik savunma ve bunun yanında terörle mücadele iki ülke için de öncelik taşıyan alanlar. Ve buralardaki işbirliğimiz bunları daha nasıl geliştirebiliriz, bu alanlarla birlikte neler yapabiliriz bunları konuşacağız. İki garantör ülke olarak Kıbrıs ile ilgili son durumu gözden geçirecek, Avrupa’daki gelişmeleri değerlendireceğiz. Bölgemizdeki güncel gelişmeleri de ele alma fırsatını bulacağız.

Birleşik Krallık Türkiye’ye en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almıştır. İnşallah savunma sanayi alanında stratejik öneme haiz daha pek çok ortak projeye imza atacağız. Ekonomik işbirliğimizi Brexit sonrasında da kesintisiz sürmesini istiyoruz. Ekonomik işbirliğimizin daha da ilerletilmesi bakımından böyle bir fırsata dönüştürelim istiyoruz. Ziyaretim vesilesiyle yabancı yatırımcılarla da bir araya geleceğiz. Ve onlarla da özellikle gerek Türkiye’de yatırımı olan firmalar, gerekse yatırım arzusu içinde olan firmalarla görüşme imkanı arayacağız.

Sitene Ekle