BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'ye düzenlenen operasyonla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan Türkiye'nin Suriye'de oldu bittiye izin vermeyeceğini ve gerekirse meseleye bilfiil el konulacağını söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de engellilerle ilgili etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Suriye'ye düzenlenen operasyonla ilgili bilgi verdi ve kritik açıklamalarda bulundu. ''Türkiye, Suriye'de sahneye konulmaya çalışılan oyuna, oldu bittiye asla rıza göstermeyecektir'' diyen Erdoğan ''Gerekirse meseleye bilfiil el koyarız açıkmasında'' bulundu. Erdoğan'ın açıkmaları şöyle:

SALDIRILAR NOKTALANMALI

Ordumuz operasyonu başlatmış durumda. Bir millet onuruyla vardır. Suriye'ye yapılan saldırılar noktalanmalı.

ARTIK BU İŞİ ÇÖZMEMİZ LAZIM

Suriye'den ülkemize, Gaziantep Kilise'e yapılan bu tür saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık son, dedik ki bu iş burada noktalanması lazım. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar. Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak diyorlar. Buradan sesleniyorum. 'Siz ne olacağınızın hesabını yapın'Suriye'de yapılan saldırılar artık son bulmalı. Bugün bizi terör örgütü ve darbecilerle mücadelede yalnız bırakanların aynı sorunla karşılaştığında yardım için yüzleri olmayacak.

RABBİM BUNLARI BELASINI VERECEKTİR

12 yaşında 14 yaşında çocukları terörist olarak yetiştiriyorlar. Ve o canım çocukları canlı bomba olarak yetiştiriyorlar. Bunlar lanetlidir, Rabbim bunların belasını verecektir. Alna Kelime-i Tevhid bandı asmakla Müslüman olunmaz. Allah lafzının istismar edilmesiyle müslüman olunmaz bunların İslam'la alakası yoktur. Bunların pisliklerini biz temizlemeye çalışıyoruz.

BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER

53 vatandaşımız öldürüldü. Bunun bedelini ağır ödeyecekler. Türkiye Suriye'de oldu bittiye izin vermeyecek. Türkiye Suriye'de sahneye konulmak istenen oyuna asla müsaade etmeyecek.

GERKİRSE MESELEYE EL KOYARIZ

"Şu kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ifade etmek istiyorum: Türkiye, Suriye'de sahneye konulmaya çalışılan oyuna, oldu bittiye asla rıza göstermeyecektir. Gerekirse meseleye bilfiil el koymak da dahil tüm imkanlarımızı kullanarak Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta, bu ülkenin kendi halkının iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız."

ARTIK BU ÜLKELERİN HÜKMÜ KALMADI

Bombalardan kaçan insanlara biz kapımızı kapayamazdık ve kapamadık. Bunlar Suriye konusunda hiçbir katkısı olmaya ve bölgedeki istikrarsızlık için çabalayan ülkelerdir. Artık bu ülkelerin bizim nezdimizde bir hükümleri kalmamıştır. bunlardan sadece nasihat alırsınız.

BİZ ONURUMUZDAN TAVİZ VERMEYİZ

Biz kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz. Sonra da çıkıp Erdoğan bizim sözümüzü dinlemiyor diyorlar. Biz yeri gelir kuru ekmek yeriz ama haysiyetimizden onurumuzdan taviz vermeyiz. Türkiye Suriye'de oynanan oyuna oldu bittiye asla rıza göstermeyecektir.

BIRAKALIM SURİYE'Yİ SURİYE HALKI YÖNETSİN

Gerekirse Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta kararlıyız. Bırakalım da Suriye'nin yönetilmesine Suriye halkı karar versin. Buna dahi tahammül edemiyor. Tüm teröristleri üzerimize salanlar artık bu oyunun deşifre olduğunu görsünler.

SALDIRILARA MARUZ KALMAMIZIN SEBEBİ SURİYE

DAİŞ ve PYD'den terör saldırılarına maruz kalmamızın sebebi Suriye'dir.Türkiye Suriye kaynaklı tehdidin üstesinden gelecektir.