BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği bayramlaşma programında konuştu. Erdoğan önemli açıklamalar yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği bayramlaşma programında konuşma yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları; -Önümüze çıkan her sıkıntının bir imtihan olduğunu biliyoruz. Dünya ve ölüm bizim için birer imtihan vesilesidir. Rabbim'den bizlere hep birlikte nice Ramazanlar, nice bayramlar görebilmeyi nasip etmesini istiyorum. Tabii böyle bir günde asıl ve öncelikle anmamız gerekenler şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Çünkü bugün burada bulunuyor olmamızı onlara borçluyuz. Bu can bu tende oldukça beraberiz.

ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

-Terör örgütüne verdiklieri silahları geri alacaklarını söyleyerek Türkiye'yi kandırdıklarını sananlar büyük bir yanılgı içerisinde olduklarını anlayacaklar. terör örgütlerine verilen silahlarla ülkemizdeki dökülen her damla kanın faturasını o silahların asıl sahiplerine çıkaracağız. Ülkemize saldırıp arkanıza sığınan terör örgütüyle yol yürüdüğünüz sürece bizimle bir geleceğiniz olmayacak. Bize zarar veriyor diye bu yılanları besleyenler, damarlarında o yılanların zehri ile uyanacak. Suriye'de terör koridoru kurma girişimini Fırat Kalkanı ile önledik ama müttefik bildiklerimiz terör örgütü ile işbirliği yapıyor. Suriye'nin kuzeyinde bir terör devleti kurulmasında asla müsaade etmeyeceğiz. Destek verenlerde bu gerçeği görecektir. Asla taviz yok... Türkiye bir çadır devleti değildir bunu herkes bilsin. Türkiye'ye saldıranların başlarını inlerinde ezmeye devam edeceğiz.

BAYRAMDAN SONRA...

-Bayramdan sonra artık gerek iller, ilçeler bütün buralarda artık bir kongreler silsilesi içerisinde çalışmalarımızı başlatacağız. Ocak-Şubat'a kadar bu çalışmaları tamamlayacağız. Bildiğiniz bulduğunuz FETÖ mensubu varsa bunu bildireceksiniz. Yoksa sorumlusunuz bu ümmeti parçalayanlara bunun hesabını soracağız.

Sitene Ekle