BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur'an-ı Kerim okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcılığı görevinde iken hayatını kaybeden Osman Karavin'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu ve Yasin-i Şerif okuduğu ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tatil için bulunduğu memleketi Rize’de bir süre önce böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Karavin’in ailesini ziyaret etti, taziyede bulundu.

Geceyi Rize'nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki konutunda geçiren Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00 sıralarında  konutundan çıkarak bölgede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Güneysu futbol sahasından helikopterle havalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Limanı'na indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan buradan da makam aracıyla geçen yıl İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile katıldığı bir programda rahatsızlanarak böbrek yetmezliği nedeniyle bir süre tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ak Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Karavin'in ailesinin Kale Mahallesi'ndeki evine geçti.

Erdoğan için polisler bölgede güvenlik önlemleri aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mahallede kendisini bekleyen vatandaşlarla tokalaşarak bir süre sohbet etti, ardından da Altın Apartmanı'na girerek ziyaret ettiği Karavin ailesine taziyede bulundu. Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar ile AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yasin-i Şerif okuduğu anlar görüntülendi.

Yaklaşık 45 dakika taziye evinde kalan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra çevrede biriken kalabalığı da selamlayarak Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'ne gitti.