BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.478,91
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Katılım şimdiden yüzde 50'yi aştı'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve torunları da vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullanacağı Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Okul girişi bariyerle kapatılırken, oy kullanmak için okula gelenlerin üzeri arandı. Okul bahçesi yine bariyerlerle ayrılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek isteyen seçmenlerin bariyer arkasında beklediği görüldü. Okul bahçesinde polis köpeği ile arama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı okulun girişinde büyük bir kalabalık karşıladı. Erdoğan'nın yanıdan eşi Emin Erdoğan, kızı Esra Albayrak ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile torunları da vardı.

Oy kullanma işlemenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilere şu açıklamayı yaptı: 'Yüzde 50'yi aşkın bir seçmenin oy kullandığı öğrendik. Katılım iyi görünüyor. Bu seçimin başka bir özelliği de var. Bu seçimle beraber Türkiye adeta bir demokratik devrimi yaşayacak. Ülkemiz inşallah bundan sonraki süreci çok rahat bir şekilde sürdürecektir. Şu ana kadar ciddi bir sıkıntının olmadığı öğrendik, hayırlı olsun'

BİLAL ERDOĞAN OYUNU KULLANDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan eşi Reyyan Erdoğan ile birlikte Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Sitene Ekle