BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'ta müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars'ta uçak biletlerinin ucuzlayacağının müjdesini verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçak bileti fiyatlarının fazla olduğu şikayeti aldığını belirterek "Haftasonu seferlerini artırın, fiyatları gözden geçirerek indirin" dediği THY Yönetim Kurulu Başkanı'nın adım atacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. 

2019 SEÇİMLERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sizler bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız eminim bundan sonra da bırakmayacaksınız. Fakat bundan sonraki dönem çok farklı olacak. Benim sizden bir ricam var: 2019 farklı bir yıl, öyle mi? 2019'un martında yerel seçimleri yapacağız. Kasımda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin seçimi var. Bunun için ne yapacağız? Şimdiden başlayıp mart ve kasıma kadar çalışacağız. Bizim Rabia'mız var." dedi.

GÖMMEYE DEVAM EDERİZ

'Tek vatan, tek millet, tek bayrak' vurgusu yapan Erdoğan şunları söyledi: "Kimse bu ülkede vatan topraklarımızı böleceğini zannetmesin. Nasıl Cudi'de, Kandil'de onlara F 16'larla bombalar yağdırdıysak bundan sonra da gömmeye devam ederiz. Bir hafta içinde 100 terörist etkisiz hale getirildi. Biz milletimizin birliği için, bu ülkenin huzuru için varız. Benim milletimin huzuru refahına kimse kastetmesin. biz milletimizin birliği için, bu ülkenin huzuru için varız. Bizim huzurumuzu kaçırmaya gayret edenler bedelini ödeyecek. 7 Haziran'da biraz üzülmüştük hatırlayın. Hazır olun, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Buradan taviz yok." 

UÇAK BİLETİ MÜJDESİ!

Kendisine uçak biletlerinin yüksek olduğu yönünde bilgiler geldiğini anlatan Erdoğan, "Otobüsten inerken Vali Bey kulağıma fısıldadı. (Uçak fiyatları) THY Yönetim Kurulu Başkanımıza dedimi ki 'Yaz kış fiyatlar değişiyormuş, hele hele Sarıkamış hareketlenmiş. Hadi bakalım seferleri artırın ve fiyatları indirin dedik. Sağolsun başkan da yönetim kurulumu toplayacağım ve değerlendireceğim dedi. İnşallah bizde bunu takip edeceğiz" ifadesini kullandı.

Alandaki bir vatandaşın talebi üzerine Erdoğan, "Ben hemen Bakanı'ma  talimatı veriyorum. Şimdi sen ben salona konuşmama geçerken Ahmet Bey ile görüş."  dedi.   Konuşmasında, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet"  vurgusunu yineleyen Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nden başka bizim devletimiz  yok. O paralel devlet denilen o Feto alçağı nerede şimdi? Amerika'da. Demek ki  Amerika bunu çok seviyor, o da Amerika'yı çok seviyor." ifadesini kullandı.

 Vatandaşların "Vur vur inlesin, Amerika dinlesin." sloganı üzerine  Erdoğan, "Dinliyor dinliyor, merak etmeyin. Bu milletin birliği onların en büyük  korkusudur." karşılığını verdi.

AK Parti Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çeşitli hediyeler verdi.