BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Fazıl Say'ın davetine katılacak mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyaca ünlü Türk piyanist Fazıl Say'ın, Truva Sonatı Ankara Prömiyeri davetine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Abone ol

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, dünkü köşesinde, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ın, 18 Ocak'ta düzenleyeceği "Truva Sonatı" Ankara Prömiyerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da davet ettiğini yazdı. Ancak Sarıkaya, Erdoğan'ın davete ne yanıt verdiğini bilmediğini, konsere gidip gitmeyeceğinin 18 Ocak'ta öğrenileceğini dile getirdi. Fakat alınan bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın davetine olumlu yanıt verdi ve "geleceğim" dedi.

Fazıl Say'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz davet!

NE OLMUŞTU? Hükümetle yaşadığı polemiklerle gündeme gelen sanatçı geçtiğimiz aylarda annesini kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da arayıp taziyelerini iletmişti.

Fazıl Say, o anı anlatırken “Cumhurbaşkanı’nın sesi çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti… Taziyelerini çok samimi, sıcak tonda, çok gerçek bir şekilde iletti” demişti.