BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan elektrikli otobüsle yolculuk yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEMSA'nın ürettiği elektrikli otobüsle İstanbul Kongre Merkezi'nden Mabeyn Köşkü'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrikli otobüsle İstanbul Kongre Merkezinden Beşiktaş'taki Mabeyn Köşkü'ne kadar yolculuk yaptı.

Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen İnovasyon ve Girişimcilik Haftası Kapanış Töreninin ardından TEMSA'nın ürettiği ve Cumhurbaşkanlığına hediye ettiği elektrikli otobüsle Mabeyn Köşkü'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yolculuğu sırasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı eşlik etti.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle