BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.485,33
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan: Trump'la konuştuk gitmezlerse biz göndereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat'ın doğusuna operasyon konusunda çarpıçı bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Sayın Trump'la konuştuk. Bu teröristlerin gitmesi lazım. Gitmezlerse biz göndereceğiz.'' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de terör örgütü YPG'ye yönelik operasyon konusunda net mesajlar verdi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

SAYIN TRUMP'LA KONUŞTUM, GİTMEZLERSE BİZ GÖNDERİRİZ
Geçen hafta Fırat'ın doğusuna askeri operasyona başlayacağımızı ilan ettik. Trump'la da bunları görüştük, kendileri de olumlu cevapları verdiler. Suriye topraklarını karış karış tarayacağız. Siyasi çözüm yolu açılana kadar Suriye topraklarındaki terörle mücadelemiz sürecektir. Bizi Münbiç'le oyalayan Fırat'ın doğusuyla ilgili sözleri verenler, bu sözleri yerine getirmesi lazım.

HER AN TEPESİNE ÇÖKEBİLİRİZ
ABD askerlerine zarar vermeyecek şekilde Suriye topraklarındaki operasyonlara her an başlayabiliriz. Kahraman ordumuz hazırlıklarını ve planlarını tamamlamış durumdu. Bir gece ansızın gelebiliriz. Her an teröristlerin tepesine çökebiliriz. Teröristler güya bize karşı tedbir alıp tünel kazıyorlarmış. Ne yaparlarsa yapsınlar askerlerimiz geldiğinde hepsi o çukurlara gömülmekten kurtulamayacak.

BU MİLLETE KİMSE BEDEL ÖDETEMEYECEK
15 Temmuz'da ne yaptılar devlete karşı darbe girşiiminde bulundular. 16 saat sonunda Bu FETÖ'cüleri darbecileri derdest ettik. Şu anda yargı çerçevesi içinde birçoğu cezaevinde. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek. Bazıları sızlıyor, ağlıyor. Benim oğlumun suçu yok.. Suçu yoksa çıkar. 

BİR DAHA ÇÖZÜM SÜRECİ BEKLEMEYİN
17-25 Aralık'ta emniyet - yargı darbesine teşebbüs ettiler. Milletimizin iradesine çarptılar. 'Çözüm süreci' dedik, önlerini açtık. Yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin. Geçti o iş.