BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.475,10
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

AK Parti belediye başkan adaylarının GBT'sine bile bakıyor Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İl Başkanları Toplantısı'nda 14 ilin daha belediye başkan adayını ve seçim kriterlerini açıkladı.

Abone ol

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İl Başkanları Toplantısı'nda 14 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı. Erdoğan'ın adaylarının ismini açıkladığı iller, Aksaray, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Tunceli, Kütahya, Siirt, Kars, Van ve Zonguldak'ın belediye başkan adayları oldu. Böylece Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 74 il belediye başkan adayını tanıtmış oldu. Adayların tanıtımında Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

- Belediye başkan adaylarını belirlerken çok dikkat ediyoruz. Adaylarımızı GBT'lerine kadar bakarak tespit ettik.

CUMHUR İTTİFAKI UYARISI :
- Cumhur İttifakımızı lekelemeyecek, gölgelemeyecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

KALAN YERLERİ LİDERLER BİR ARAYA GELİP...
- İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tespitiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Önümüzdeki günlerde o adayları da açıklayacağız. Bazı kalan yerleri de bizler daha sonra yine liderler olarak bir araya gelip nihai kararlarımızı da bu konuda vereceğiz.

AK Parti'nin 14 adayı daha belli oldu işte belediye başkan adaylarının tam listesiAK Parti'nin 14 adayı daha belli oldu işte belediye başkan adaylarının tam listesiAK Parti'nin 14 adayı daha belli oldu işte belediye başkan adaylarının tam listesiAK Parti'nin 14 adayı daha belli oldu işte belediye başkan adaylarının tam listesiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 GÜRÜLTÜ VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YAPMAYACAĞIZ...
- AK Parti olarak 2019 seçim döneminden başlayarak gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk ediyoruz...

NE ZAMAN BİR SEÇİM OLSA SOLUĞU ALMANYA'DA ALIYOR!... 
-Geleceğimizi inşa etmek için çalışırken ana muhalefetin başının da boş durmadığını gördük. Çok gayretli. Ama bu zat Almanya'ya ve Avrupa'daki birkaç ülkeye gidiyor. Ne zaman bir seçim olsa soluğu Almanya'da alan bu zat bir takım kişilerle görüşmüş.

- Görüştüğü kişilere bakınca karşımıza bambaşka bir manzara çıkıyor. Tüm siyasi hayatlarını Türkiye düşmanlığına adamış, terör örgütleriyle yakın ilgisi olan isimlerle görüşüyor.

PKK PAÇAVRASI İLE POZ VERENLERLE AYNI KAREYE GİRDİ
- Ellerinde terör örgütlerinin paçavralarıyla Almanya'nın federal meclisine çıkanlarla fotoğraf karesine girdiğini görüyoruz.

- Bunlardan biri de güya ülkemiz kökenli Alman milletvekili, bayan. Kimdir bu kişi; PKK'yı Almanya'da terör örgütü listesinden çıkmak için canhıraş mücadele vermesiyle tanınıyor.

- Kendisi PKK uzantısı tüm kuruluşların tüm toplantılarının misafiri ve konuşmacısıdır. YPG bayrağı açacak kadar terör örgütü yandaşıdır.

KAPALI KAPILAR ARDINDA NELER SÖYLEDİĞİ MALUM... 
- CHP Genel Başkanı'nın Almanya'da buluştuğu diğer siyasetçilerin sicilleri de aynı. Kılıçdaroğlu'nun kapalı kapılar arasında yaptığı görüşmelerde ülkemiz aleyhine neler söylediğini az çok tahmin ediyoruz. Bunlar sana bir şey sağlamaz. Zaten bu yerel seçim, genel seçimlerde sana gelen belli.

- Yıllardır bu kişinin yalanlarını, iftiralarını, tahriklerini ifşa etmekten biz yorulduk. Kendisi hakkında açtığımız davaların, kazandığımız tazminatların haddi hesabı yok. Eskilerin dediği gibi, konuş konuş faydası yok. Biz bu zatı muhatap almak istemiyoruz. Ancak milletimizin bu gerçekleri bilmeye hakkı olduğu için çarpıklıkları ortaya koyuyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde milletimiz bu zata ve ittifak kurduklarına gerektiği cevabı verecektir.