BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL

Cumali Akgül kimdir aslen nereli Survivor için 1500 km yol yürüdü

Cumali Akgül kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları Survivor 2018 Gönüllüler takımı tanıtımını izledikten sonra merak konusu oldu. Survivor'a daha önce başvuran fakat katılamayan Cumali Akgül vazgeçmedi ve 1500 km yürüyerek Iğdır'dan İstanbul'a geldi. Beyaz Show'a katılarak sesini Acun'a duyuran Cumali, sonunda Survivor 2018 gönüllüler takımına girdi. 32 yaşında evli ve 4 çocuğu olan Cumali Akgül şimdiden Gönüllüler takımının favorisi olarak gösteriliyor.

Abone ol

Cumali Ak'ün gül kimdir Survivor 2018 gönüllüler takımının favori ismi. Cumali Akgül'ün ismini bir çoğumuz ilk olarak Beyaz Show'da duyduk. Tam bir survivor sevdalısı olan Cumali Akgül daha önce de Survivor'a başvurmuş fakat takılamamış. Bu sefer kafasına takan Cumali Akgül Iğdır'dan İstanbul'a 50 günde tam 1500 km yol yürüyerek geldi ve şeytanın bacağını kırdı. Cumali Akgül'ü bu sezon Survivor 2018 gönüllüler takımında izleyeceğiz. Peki kimdir bu Cumali Akgül hadi yakından tanıyalım...

CUMALİ AKGÜL KİMDİR ASLEN NERELİ: Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşında. Evli ve dört çocuk babası olan daha önce de Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır” sloganı ile gündeme oturdu ve yarışmaya katılma hakkı kazandı.

YARIŞMAYA KATILABİLMEK İÇİN 1500 KM YOL YÜRÜDÜ: Survivor katılmak için her yolu deneyen ve Acun Ilıcalı’ya bir türlü ulaşamayan Cumali Akgül’ün, son çare olarak sesini duyurmak ve yarışmaya katılmak amacıyla Iğdır’dan İstanbul'a, yaklaşık bin 500 kilometre yol yürüdü.

Iğdır Suveren Köyü’nden Cumali Akgül, Survivor yarışması için müracaatta bulundu. Müracaat ettikten sonra dikkat çekmek için bir hafta önce Iğdır’dan yola çıkan Cumali Akgül, Kars’a, ulaştı. Kars’tan Erzurum'a hareket eden Akgül, yürüyüşünü yarışmanın yayınlandığı televizyon kanalının önünde sonlandırdı.

32 yaşında olan Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yansıttığını bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.