BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
MEDYA

Çukur'da final gibi 2 sürpriz veda! Peki hain kim?

Çukur'un dün yayınlanan 48. bölümünde 2 sürpriz veda yaşandı. Karakuzular'dan Ersoy (Mehmet Yılmaz Ak) ve Lal Fındık (Ramin Nazır) diziye veda etti. Peki Yamaç'ı vuran hain kim? İşte tüm detaylar...

Show TV'de pazartesi günleri ekrana gelen ve fenomen olan Çukur, 48. bölümüyle 2018'e final gibi veda etti. Koçavalılar'ın Karakuzular'ı bitirmek için yaptığı plan işe yaradı ve 2 önemli isim diziye veda etti.

İKİ İSİM VEDA ETTİ: Karakuzular'ın maddi ve hukuki işlerini halleden Ersoy karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ve Lal Fındık'ı canlandıran Ramin Nazır diziye veda etti. 48. bölümün mutlu sonla bitmesi beklenirken bir sürpriz daha yaşandı. Final sahnesinde Karakuzalar'ın yardım istediği ancak kimliği gizli tutulan isim harekete geçti.

YAMAÇ SALDIRIYA UĞRADI: Ersoy'un öldüğünde habersiz onunla buluşmaya giden Yamaç, silahlı saldırıya uğradı. Yamaç'ın vurulduktan sonra 'Neden?' diye sorması ise saldırganın içeriden biri olması gündeme getirdi.

HAİN KİM?: Daha önceki bölümlerde de Karakuzular'ın "Yamaç'ı öldürmeyeceğimize söz verdik" mesajlarıi final sahnesiyle birleşince 'Hain kim?' sorusunu gündeme getirdi. Nitekim dizin final sahnesi de aynı sorunun yer aldığı duvar yazısıyla bitti.

Sitene Ekle