BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  MEDYA

Çukur nerede çekiliyor o ünlü mahalle nerede?

Çukur dizisi nerede çekiliyor pazartesi günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Çukur ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstengil'in paylaştığı Çukur dizisine gelin yakından bakalım.

Abone ol

Show Tv'de pazartesi günleri ekrana gelen Çukur dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Geçen hafta ekrana gelmeyen Çukur dizisinin ise nerede çekildiği merak ediliyor. Farklı semtlerde çekimlerin devam ettiği Çukur ile ilgili bilgiler internethaber'de.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kendine has bir kitle oluşturan Çukur'un başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş rol alıyor. Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan, önce dövmeleriyle dikkat çeken Çukur dizisinin çekildiği mahalle de merak uyandırmıştı.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR? Çukur'daki merak uyandıran mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur'un 11. Bölümünde; Çukur'da tüm dengeler alt üst olmuştur. Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber, Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır. Yamaç’ın karşısında küçük duruma düşen Selim, öfkesine yeni düşerek Yamaç’ı dönüşü zor bir hataya sürükleyecektir. Bu sırada Baykal ve Avukat Nazım da, boş durmayacak ve tehlikeli hamlelerde bulunacaklardır. Gerilimin doruk noktasında olduğu anlarda İdris Koçovalı’ya gelen gizemli mektup ise Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatacaktır.