BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,76
ALTIN 2.487,75
HABER /  MEDYA

Çukur 8.yeni bölüm fragmanı ilk sahne neler olacak?

Çukur 8.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 11 Aralık 2017 pazartesi günü ekrana gelecek olan Çukur 8.yeni bölümde neler olacak? Cukur 8.yeni bolum fragmani ilk sahne özeti tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Çukur yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Çukur mahallesinde geçen ve mafya savaşlarının anlatıldığı dizinin 8.yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Çukur 8.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Başrollerinde Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur'da işler iyice kızıştı. Celasun'un taraf değiştirmesi ve Vartolu'nun yanına geçmesi nedeniyle Yamaç büyük bir şok yaşamıştı. Herkes merakla Vartolu'nun zaafının ne olduğunu merak ediyor. Yayınlanan son bölümde Vartolu'nun büyük aşkına rastladık. Çukur'un 8. yeni bölüm fragmanından ilk sahne yayınlandı.

ÇUKUR 8.YENİ BÖLÜM İLK SAHNE

ÇUKUR REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

İlk başta İçerde gibi reyting beklense de Çukur yayınlandığı günden itibaren birinci olamadı. Söz gibi güçlü rakibiyle mücadele eden Çukur bakalım gelecek bölümlerde ne yapacak?