BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  MEDYA

Çukur 7.bölüm 2. fragmanı yayınlandı bomba sahne

Çukur 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 4 Aralık 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Çukur yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Çukur yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Show TV'de pazartesi günü ekrana gelen Çukur 7.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İçerde'nin devam olarak gösterilen fakat daha farklı olan Çukur yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Başrollerini Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Söz dizisiyle ile reytinglerde büyük mücadele eden Çukur 7.bölüm ikinci fragmanı yayınlandı.

Çukur’un yedinci bölümünde İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

ÇUKUR 7.YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

Çukur reytinglerde Söz ile kıyasıya rekabet ediyor. Reytinglerde ilk ikide yer alan Çukur dizisi henüz istenilen reytingi yapamadı.