BIST 9.559
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.475,36
HABER /  MEDYA

Çukur 4.bölüm Yamaç'ın dövüş sahnesine bakın damga vurdu

Çukur 4.yeni bölümü yayınlandı. Show TV'de yayınlanan Çukur son bölümde neler oldu? Çukur 13 Kasım 2017 Pazartesi 4.bölümü izleyenler Yamaç'ın dövüş sahnesinde şoke oldu. Çukur 4.yeni bölüm internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur dün 4.yeni bölümüyle ekrana geldi. 4.bölümde Yamaç'ın dövüş sahnesi damga vurdu. Peki Çukur yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur'da dün Yamaç'ın dövüş sahnesi damga vurdu. Ben Yamaç Kosovalı diyerek kendini tanıtan Yamaç'ın bu sahnesi izleyenleri şoke etti. Gelin hep birlikte Çukur'a damga vuran o sahneye bakalım.

REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

Çukur reytinglerde güçlü bir dizi olan Söz ile mücadele ediyor. Genellikle ilk iki sırada yer alan Çukur henüz istenilen etkiyi yapamamışa benziyor. 

ÇUKUR 5.BÖLÜM FRAGMANI 

Çukur 5.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı fakat dizinin yeni bölümünden ilk sahne geldi. Yamaç babasıyla konuşmaya giderken Sena'nın evinin kurşunlandığını söylüyor. Babası ise delil üzerinde yakalaması gerektiğini yoksa inanmayacağını dile getiriyor. İşte ilk sahne