BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.423,10
HABER /  MEDYA

Çukur 3.bölüm fragmanı Yamaç'ın intikam yeminine bakın!

Show Tv'de yayınlanan Çukur bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Çukur 3.yeni bölümde bu akşam nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümüyle intikam yemini eden Yamaç, Kosovalı'nın karşısına çıkaca. Çukur 3.yeni bölüme gelin yakından bakalım.

Abone ol

Başrollerini Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur 3.yeni bölümde neler olacak merak konusu. Fragmanı izlediğimiz zaman Yamaç'ın intikam içim Kosovalı ile karşı karşıya geldiğini görüyoruz. Peki bu akşam neler olacak?

Kahraman Koçovalı’nın cenazesinden duygusal sahnelerin ekrana geldiği, gözyaşlarına hakim olamayan Sultan Koçovalı’nın ayakta durmakta zorlandığı tanıtım izleyenleri de derinden etkiledi.

Yamaç’ın intikam yemini ederek Vartolu’nun karşısına geçtiği anlarda nefesler tutulurken, olayların nasıl gelişeceği merakla bekleniyor. Fragmana baktığımız zaman ise bu bölümde nefeslerin tutulacağını görüyoruz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vartolu, önüne çıkan her engeli yok etmeye kararlıdır. Ancak Yamaç gibi sert bir kayaya çarptığından da habersizdir. Yamaç, yaşanan saldırıdan sonra Sena’yı zorla babaevine getirir. Sultan’ın gözünde, ailenin düzenini bozacak kişi olarak görülen Sena ile Sultan karşı karşıya gelir. Artık yepyeni bir dünyaya adım atan Sena’nın işi hiç de kolay olmayacaktır. Bu sırada Yamaç, Vartolu’yla karşı karşıya gelir. Sürpriz bir isim bu yüzleşme anına şahit olurken, Yamaç ile Selim arasındaki dengeler de tamamen değişecektir.