BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  MEDYA

Çukur 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yamaç ve Vartolu'nun başı belada

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 31.son bölümü ile izleyiciyi şoke etti. Yamaç ve Vartolu birlikte kaçarken, Cumali yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Çukur 31.son bölüm ardından Çukur 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 32.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Show TV'nin izleyici tarafından merakla takip edilen dizisi Çukur 31.son bölümünde heyecan doruktaydı. Vartolu ve Yamaç birlikte kaçarken, yavaş yavaş Cumali'nin izine rastlıyoruz. Çukur 31.son bölüm ardından Çukur 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Çukur 31.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Çukur 32.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

ÇUKUR 31.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Selim, Emrah ve Nazım ittifakının ekrana geldiği tanıtımda Selim, Emrah ve Nazım’ı açığa çıkmadığı konusunda ikna etmeye çalışıyor. İkiliyi uyaran Selim’in “Ya bugün Çukur’un son günü olacak ya da bizim. Karar sizin!” sözleri dikkat çekiyor.

Vartolu’nun “Sizin devriniz artık kapandı Sayın İdris Koçovalı. Bundan sonra ben varım. Ben ve…” diyerek Selim’i İdris Koçovalı’nın karşısına çıkardığı tanıtım dikkat çekiyor. İdris’in Selim’in ihanetine vereceği karşılık merakla beklenirken, yaşadığı hayal kırıklığı gözlerinden okunuyor.

Selim’in “Vartolu’ya tapuları gönder. Yarın sabah bu işi bitiriyoruz. Tabii Yamaç bu gece benim ipimi çekmezse!” sözleriyle kararını açıkladığı tanıtımda Yamaç ve Vartolu’nun yaşadığı tehlike dolu anlar dikkat çekiyor. Yamaç’tan Akşın’a görücü geleceği haberini alan Celasun sarsılırken, Sena’nın gözyaşları içinde kaldığı anlar merak uyandırıyor. 

ÇUKUR 32.YENİ BÖLÜM FRAGMANI