BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,72
HABER /  MEDYA

Çukur 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı İdris ve Vartolu ölecek mi

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 30.son bölümü ile izleyiciyi şoke etti. İdris Baba ve Vartolu rehin alındı. Bölüm sonunda gardiyanların getiridği kişi kim? Çukur 30.son bölüm ardından Çukur 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 30.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Show TV'nin izleyici tarafından merakla takip edilen dizisi Çukur 30.son bölümü ile herkesi merak içerisinde bıraktı. İdris ve Vartolu rehin alındı. Bölümde sonunda gardiyanların getirdiği kişi kim? Çukur 30.son bölüm ardından Çukur 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Çukur 30.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Çukur 31.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

ÇUKUR 30.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Çukur'da İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır.

Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir. ‘Çukur’un yeni bölümünde taşlar yerinden oynarken, adrenalin de giderek artacak.

ÇUKUR 31.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 31.YENİ BÖLÜM İLK SAHNE