BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Çukur 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Vartolu ile Selim'in İdris'e karşı iş birliği fena

Show TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren dizisi Çukur 29.son bölümü ile izleyiciyi şoke etti. Vartolu ile Selim, İdris Baba'ya karşı plan yapıyor. Büyük kapışma asıl şimdi başlıyor. Çukur 29.sonbölüm ardından Çukur 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 30.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Show TV'nin izleyici tarafından merakla takip edilen dizisi Çukur 29.son bölümü ile herkesi merak içerisidne bıraktı. Vartolu ile Selim iş birliği yaptı. İdris Baba'yı Çukur'dan çıkarmak tek hedef. Çukur 29.son bölüm ardından Çukur 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Çukur 29.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Çukur 30.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

ÇUKUR 29.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Selim’in Cemil’i öldürmesi Çukur’da var olan büyük gerçeklere bir yenisini ekler. Selim’in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi’nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili yaptıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.

Selim’in Cemil’i öldürmesi Çukur’da var olan büyük gerçeklere bir yenisini ekler. Selim’in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi’nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili yaptıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.

ÇUKUR 30.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 30.YENİ BÖLÜM İLK SAHNE