BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  MEDYA

Çukur 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Vartolu Yamaç kavgası bomba!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 28.son bölümü ile izleyiciyi şoke etti. Vartolu Yamaç kavgası geceye damga vurdu. Çukur 28.son bölüm ardından 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 29.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Show TV'nin izleyici tarafından merakla takip edilen dizisi Çukur 28.son bölümü ile nefesleri kesti. Saadet'in evliliği ile iyice gerilen Vartolu ile Yamaç büyük bir kavga etti, ortalık sallandı. Çukur 28.son bölüm ardından Çukur 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Çukur 28.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Çukur 29.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

ÇUKUR 28 SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Sezon finaline altı bölüm kala ‘Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor. İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir. Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur.

Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır. Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

ÇUKUR 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI;