BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  MEDYA

Çukur 18.yeni bölümde neler olacak İdris Vartolu'nun oğlu olduğunu öğreniyor!

Show ekranlarında Pazartesi akşamı seyredenlerle buluşan Çukur, 18.yeni bölümde izleyiciye şok üstüne şok. Emrah'ın Sena'nın ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç şok olurken en büyük şok Vartolu'nun oğlu olduğunu öğrenen İdris'e. Çukur 18.yeni bölümde neler olacak? Vartolu hayatta mı? Çukur 18.yeni bölümü ile Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de.

Abone ol

Bu yayın döneminin başında izleyici ile buluşan Çukur, tüm hızıyıla devam ediyor. Çukur seyredenler her hafta neler olacağını görmek için sabırsızlıklar pazartesi akşamlarını bekliyorlar. Geçtiğimiz haftalarda Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakterinin ölmesi ile daha çok izleyiciyi ekran başına kilitleyen Çukur'da bu hafta şok yaşamayan kalmayacak. Yamaç, komiser Emrah'ın Sena'nın ağabeyi olduğunu öğrenirken, İdris Koçovalı en büyük şoku yaşayacak. Peki Çukur 18.yeni bölümde neler olacak? Vartolu yaşıyor mu? İdris ne öğrenecek? Hadi gelin Çukur 18.yeni bölüm özetini okuyalım hemen ardınan Çukur 18.yeni bölüm fragmanlarını izleyelim...

ÇUKUR 18.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır. Peki İdris'in öğrenceği sürpriz ne?

 'VARTOLU SADETTİN SENİN OĞLUNMUŞ'; Paşa’nın İdris’e, “Vartolu Sadettin senin oğlunmuş!” dediği anlar heyecanı yükseltirken, Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen İdris’in neler yapacağı merakla bekleniyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor. Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!

ÇUKUR 18.YENİ BÖLÜM FRAGMANI