BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.523,40
HABER /  MEDYA

Çukur 18.son bölümde neler oldu Vartolu geri döndü yeni bölümde Selim ölecek mi

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Çukur'un 18. son bölümü seyredenleri şaşkına çevirdi. İdris Baba, Vartolu'nun oğlu olduğunu öğrendi. Peki Çukur 18.son bölümde neler oldu? Vartolu ölmedi geri döndü peki Selin ölecek mi? Çukur 18.son bölümün hemen ardından 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin Çukur 18.son bölümde neler olmuş özetine bakalım.

Abone ol

Ve sonunda İdris Koçovalı oğlunun Vartolu olduğunu öğrendi.... Çukur izleyicisi uzun zamandır Vartolu'nun gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını istiyordu. Sonunda oldu ama Vartolu öldü mü? İdris Baba bu işin peşini bırakır mı? Show Tv ekranlarında her pazartesi ekrana gelen Çukur, 18. son bölümü ile izleyici ile buluştu. Çukur 18.son bölümde neler oldu?Sonunda İdris oğlunun Vartolu olduğunu öğrendi. Dizinin 18.son bölüm finali ise büyük bir sürprize gebeydi. Çukur 18.son bölümde neler oldu ona bir bakalım hemen ardından Çukur 19.yeni bölüm fragmanını izleyelim... Bu arada Vartolu öldü mü ölmedi mi sorusuna yanıt bulabileceğiniz o detay haberin devamında...

ÇUKUR 18.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Çukur’un 18. bölümünün final sahnesinde, Vartolu’nun yaşadığı ve Yamaç’ın elinde olduğu ortaya çıktı. Çukur dizisinin son bölümünde, Sena’nın üvey ağabeyi Emrah Amir Beyefendi’nin oğlu çıktı. Medet’in vurduğu Selim hastanede yaşam savaşı verirken, Yamaç ise bir depoda tutsak halde tuttuğu Vartolu’nun yanına giderek silah doğrulttu. İki bölümdür dizide görünmeyen Vartolu da sonunda ortaya çıktı. Çukur’un son sahnesinde kalbinin durduğu gösterilen Selim’in akıbeti ise 19. bölümde belli olacak.

Çukur'da Vartolu öldü dediler ama ölmedi böyle ifşa oldu!Çukur'da Vartolu öldü dediler ama ölmedi böyle ifşa oldu!Çukur'da Vartolu öldü dediler ama ölmedi böyle ifşa oldu!Çukur'da Vartolu öldü dediler ama ölmedi böyle ifşa oldu!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

VE VARTOLU GERİ DÖNDÜ PEKİ SELİM ÖLECEK Mİ? Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur’un 26 Şubat Pazartesi ekrana gelen 18. bölümü nefesleri kesti. Paşa, Vartolu Saadettin’in oğlu olduğunu İdris Koçovalı’ya açıkladı. Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen ve öldüğünü sanan İdris büyük bir üzüntü yaşadı. İdris Koçovalı’nın Aliço’nun yanına giderek ağladığı sahneler ise herkesi duygulandırdı.

SENA’NIN ÜVEY AĞABEYİ EMRAH AMİR BEYEFENDİ’NİN OĞLU ÇIKTI!
Diğer yandan ise, diziye geçen bölüm katılan ve Çukur’a operasyon düzenleyen Sena’nın üvey ağabeyi Emrah Amir’in ise Beyefendi olarak bilenen Baykal’ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Emrah Amir’le buluşan Beyefendi, ‘7 yaşından beri yanımda değilsin ama seni ben yetiştirmiş gibi olmuşsun. Bu Çukur’u sana armağan ediyorum. Seninle gurur duyuyorum oğlum benim’ diyerek Emrah’ı öptü.