BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.433,75
HABER /  MEDYA

Çukur 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı işler mahallede karıştı

Çukur 12.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 15 Ocak 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Çukur 12.yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Çukur 12.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin pazartesi günü ilgiyle takip edilen dizisi Çukur yeni bölüm fragmanından ilk sahne yayınlandı mı sorusu şimdiden sorulmaya başlandı. Geçen hafta ekrana gelmeyen Çukur yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Gelin hep birlikte Çukur dizisine bakalım.

Çukur'da işler iyice karıştı. Yamaç ve Selim arasında işler iyice gerildi. Çukur'da artık yeni şeyler olacağı belli oldu. Vartolu ile Yamaç arasında yaşanan mücadele de üst seviyeye çıktı. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşadı. Peki Sena eve dönecek mi? İdris'e gelen mektup da yayınlanan son bölümüyle damga vurdu.

ÇUKUR 12.YENİ BÖLÜM İLK SAHNE

ÇUKUR REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

Çukur dizisi pazartesi günü reytinglerde kıyasıya rekabet ediyor. Söz ile mücadele veren Çukur dizisi son 2 haftadır reytinglerde istediği sonuçları elde etmeye başladı.