BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Çukur 10. yeni bölüm 2. fragmanı işler karışıyor

Çukur 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 25 Aralık 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Çukur 10. yeni bölümün 2. fragmanında yayınlanan sahne nefesleri kesecek. Gelin hep birlikte Çukur 10. yeni bölüm fragmanına bakalım.

Abone ol

Show Tv'nin pazartesi günleri reyting rekorları kıran dizisi Çukur 10.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Pazartesi günleri Söz ile mücadele eden Çukur yükselişe geçti. Peki Çukur yeni bölümde neler olacak? 

Başrollerini Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Çukur 10.yeni bölümde nefesler tutulacak. Vartolu'nun damga vuracağı Çukur yeni bölümde Yamaç ve Koçavalılar beklemedikleri bir saldırı alıyorlar ve bunun ardından Vartolu yardıma koşuyor. Vartolu'nun yaptığı bu hareket herkesi şoke ediyor. Çünkü evde yalnız kalan kadınları kurtaran Vartolu bir anda Çukur'un önde gelen ismi oluyor. Yamaç ile bir araya gelen Vartolu, "Çukur bizim evimiz İdris babamız" diyerek adeta gönderme yapıyor. 

ÇUKUR 9.BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Çukur geçtiğimiz hafta yayınlanan dokuzuncu bölümünde büyük bir heyecan yaşattı. Ekrana gelen son bölümünde Serdar, İdris’i de alarak hızla kumarhaneden uzaklaştı. Serdar yaptığı planla Sena’yı da Selim’in elinden aldı. Selim’i yanında bulamayan Yamaç garip davranışlarıyla herkesi şaşırtırken, bir yandan da Aliço’nun yardımıyla Serdar’ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kurtuldu. Fakat Celasun, o sırada habersizce onu izleyen Karaca’nın yaralanmasına neden oldu. Beyefendi’nin Baykal, Avukat Nazım’ın ise Baykal’ın oğlu çıkmasıyla ekran başındakiler şok üstüne şok yaşadı.