BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çubukçu CHPlilerle tartıştı!

Bakan Çubukçu CHP seçim bürosunu ziyaret etti ama pişman oldu.

Abone ol

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, memleketi Karaman'da esnaf ziyareti sırasında CHP Seçim Bürosu'nu da ziyaret etmek istedi. Bakan Çubukçu, ziyaret sırasında CHP'lilerle tartıştı.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Karaman'a geldi. İlk olarak AKP Karaman İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Çubukçu, ardından AKP Karaman Belediye Başkan adayı Kamil Uğurulu ve beraberindeki heyetle birlikte esnafı ziyaret etti. İsmet Paşa Caddesi'nde esnafları tek tek ziyaret eden ve başkan adayı Uğurlu'ya destek olmalarını isteyen Bakan Çubukçu, yolun karşısında bulunan CHP İl Seçim Bürosunu da ziyaret etmek istedi.

CHP SEÇİM BÜROSUNA GİRDİ

CHP Seçim Bürosu'nun kapısında bulunan yaklaşık 5 erkek CHP üyesi, Bakan Çubukçu'yu karşılarında görünce önce tokalaşmak istedi, ardından vazgeçip, seçim bürosunun içine girdi. Seçim bürosuna girmekte tereddüt eden Bakan Çubukçu, heyetin arasında bulananların ısrarı üzerine CHP seçim bürosuna girdi. CHP Seçim Bürosu'na giren Bakan Çubukçu, "Arkadaşlar, biz sizle selamlaşmak istedik. Hayırlı çalışmalar dilemek için gelmiştik. Sizlere birileri bağırdı içeri kaçtınız."dedi.

ÇUBUKÇU SİNİRLENDİ

Bu sırada bir kadın CHP'li, Bakan Çubukçu'ya, " Bir Karamanlı bakan olarak, Karaman'a kadın sığınma evi niye yapmadınız ?" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Bakan Çubukçu, " Siz Karamanlı bir bakanı karşılayın" dedi. Ardından seçim bürosundan ayrıldı. Bakan Çubukçu, seçim bürosundan yaklaşık 15 metre uzaklaştıktan sonra yanında bulunanlara "Muasır medeniyet bu olsa gerek. Şunların yaptığına bak."dedi. Bakan Çubukçu, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.