BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  RAMAZAN

Cübbeli'den Bayındır Hoca'ya şok sözler

Teke tek'e özel istekle çıktı. Profesör Bayındır'ın 'fazla oruç tutuyoruz' sözüne delirdi. Cübbeli, 'Sana ne fazla oruç tutuyorsak' dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER - Cübbeli Ahmet Hoca özel istek üzerine Teke Tek programına çıktı. Fatih Altaylı ile Ramazan özel yayını yapan Cübbeli, Prof. Abdulaziz Bayındır'a esti gürledi. Cübbeli, 'Sana ne fazla oruç tutuyorsak' dedi.

Bayındır Hoca'nın konuşmasını izlerken çok sinirlendiğini söyleyen Cübbeli, "Ben o gece çatlayacaktım nerdeyse" diye konuştu.

SAPITMAK İÇİN...

Bayındır'ın 'fazla oruç tutuyoruz, teravih namazı yok' açıklamalarını yorumlayan Cübbeli,
-"Sapıtmak için niye bu kadar okuyor da profesör oluyorlar yahu!... Sapıtmak için hiçbir şey okumadan da insan yanlış görüşlere gidebilir. Bu kadar insana sapıtmış diyende bir şey aramak lazım" dedi.



ORUCA ERKEN Mİ BAŞLANIYOR?


"Öyle şey olur mu ya... Bu şunu anlamıyor. Ayeti kerimeyi okuyor! Sen kalkıp ekrandan millete yiyin -için... Ne oluyor ya şey satar gibi...

SAYGI DUYMUYORUM!

Öyle de olur- böyle de olur... Saygı duymuyoruz arkadaş! Uygunsuz görüşe saygımaygı duyulmaz. Tahammül edilebilir. Ama niye saygı duyayım batıl olduğunu gördüğüm bir şeye...

*
"Süleyman efendi cemaatinin tarikatı şu anda 20 dakika erken yapıyorlar".

*Ufuktaki çizgi seçilinceye kadar diyor... Kasımpaşa'daki çizgi görününceye kadar demiyor ki... Astronomi var.

*Ramazan'a başlıyorsun da bu hesapla, gökteki çizgiyi nasıl göreceksin sen Habertürk'ün çatısına çıkıpta... Bu kadar şehrin ışığı varsa...

ONA UYULURSA ORUÇLAR TEHLİKEYE GİRER

*Kesinlikle bu hesaba uyulmalı. Milletin orucu büyük bir tehlikeye gider. Kimse buna itimat etmesin. O zaten ahirette kendi yükünü taşıyamaz. Azabı görünce ne diyecek 'bana ne' diyecek.

İFTAR SAATİ DOĞRU MU?

*İftar saati geç... Bir kaç dakika paylı geç oluyor. Bizdeki beklenecek hali yok (temkin payı) bizdeki tamam.

*