BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli hoca pozisyonları anlattı

Cübbeli Ahmet Hoca televizyon dünyasına hızlı girdi. Flash TV'de İslama göre cinsel pozisyonları anlattı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM (ÖZEL)- Kamuoyunun Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü Ramazan boyunca Flash TV'de her gün program yapacak. Cübbeli Ahmet lakaplı Ünlü, dün gece Flash TV'de katıldığı programda her zamanki farklı üslübu ile izleyicilerini şaşırttı.

Ünlü programda İslami usullere göre cinsel ilişkiyi anlattı. Sunucu ile zaman zaman cinsel pozisyon tartışması da yapan Ünlü, bir izleyiciden gelen "İslami usullere göre cinsel ilişki var mıdır?" sorusuna uzun ve ayrıntılı bir şekilde yanıt verdi.

Bu uzun girişin ardından sunucunun "nedir hocam İslami usullere göre cinsel ilişkinin şartları" sorusuna ise şöyle yanıt verdi.

"DELİLLERİYLE ANLATACAĞIZ"

"Yani onun hususunda bir kitap hazırlıyoruz. Uzun belki bir 500 sayfa olarak. O kitapta delilleriyle bu konuyu anlatacağız."

Ahmet Mahmut Ünlü ardından "İslamın acayip acayip edepleri sünnetleri var bunlar güzel şeyler" diyerek İslamın cinselliğe ait boyutunu anlatmayı sürdürdü.

ATEŞİN GEÇMEMESİ İÇİN

Döl yatağı şartıyla tarlaya dilediğiniz gibi yanaşılabileceğini söyleyen Ünlü, "Hemen kendinizi tatmin etmek için hızlı davranmayın. Karşınızdakine tatmin için vakit verin. Kendinizi rahatlatıp çekilmeyin." dedi. 

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'dan pozisyon tartışmaları da yapılan o dakikalar...

"POZİSYON ŞEKLİ ÖNEMLİ DEĞİL"