BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30
HABER /  MEDYA

Cübbeli Bakan Ala'yı yerden yere vurdu

Cübbeli Ahmet, Kadir Gecesi'nde Efkan Ala'nın sözlerini hatırlattı, bu sözlerin cahilce olduğunu savundub

Abone ol

Cübbeli Ahmet'ten Efkan Ala'ya sert sözler! Kadir Gecesi sohbetinde Bakan Ala'nın "Peygamber kendine pay çıkardı" sözlerini hatırlatan Cübbeli Ahmet, bu sözlerin cahilce olduğunu söyledi. 

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Kadir Gecesi sohbetinde İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı eleştirdi. Bakan Ala'nın "Peygamber kendine pay çıkardı, biz öyle olmayacağız" sözlerini hatırlatan Cübbeli sert konuştu. İşte o sözler;

"ÇÜŞ, YUH... VAY SENİN GİBİSİNE"

Biri bitmeden biri başlıyor. Kalktı adam demesin mi Peygamber belki de kendine pay çıkardı, Allah'ta ona İzaca'yı (Nasr Süresi) indirdi ve istiğfar emretti. Biz onun gibi olmayacağız! Çüş... Yuh! Vay senin gibisine! Peygamber gibi olmayacaksın daha büyük olacaksın!

"YAV SEN NE CAHİLSİN"

Peygamber'i Allah uyarmış. Yav sen ne kadar cahilsin. Adam bi de hocayım ayağına, Nasr süresini okudu sonra da İzaca'ya geldi besmele çekti. Ne kadar da takva! Besmele çekmeden Kur'an'a başlanmaz ya! Seni ne besmele ne de tövbe kurtarır. 

"TERBİYESİZLİĞİN DANİSKASI"

Bir defa bu adamın cahilliği nereden ortaya çıkıyor? Terbiyesizliğin daniskası. Biz öyle olmayacağız. Biz o duruma düşmeyeceğiz, Peygamber'in düştüğü duruma düşmeyeceğiz. Aman Yarabbim, ben sesini duymasam inanmayacağım. Buna fırsat vermesinler, bak verirlerse daha kötü şeyler olacak. Yapmasınlar bunu!