BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28
MEDYA

Cübbeli Ahmet'ten kürsüde skandal satış!

Cübbeli Ahmed Hoca'nın 130 liraya cami kürsüsündün pazarlamasını yaptığı 'Peygamber Terliği' videosu yeniden gündemde... Video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 4 yıl önce gündem olan 'Peygamber Terliği' pazarlaması yaptığı o görüntüler sosyal medyayı yeniden kasıp kavuruyor.

Cübbeli, 'Nal-ı Şerif' denilen bir terliği anlattığı videosunda, 130 liralık terliği alanların 'evinin bereketli olacağını, evlerinin yanmayacağını, evin içerisindeki eşyaların çalınmayacağını, rüyalarında da Hz. Muhammed'i göreceklerini' iddia ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda, Cübbeli'nin kefenle ilgili bir sohbeti ortaya çıkmıştı. Cübbeli, "Benimle ilgisi yok" dediği o kefenlerin, kişiyi kabin azabından koruduğunu, hatta sorgu meleklerinin sorularına rahat cevap vermelerini sağladığını ileri sürmüştü.

4 YIL ÖNCE CAMİ KÜRSÜSÜNDE KONUŞTU

CNN Türk'ün haberine göre görüntüler, Cübbeli Ahmet'in 4 yıl önce cemaatine yönelik yaptığı bir konuşmasından çekildi. Cübbeli Ahmet videoda 130 liraya satılan bu terlikleri giyenlerin 'evinin bereketli olacağını, evlerinin yanmayacağını, evin içerisindeki eşyaların çalınmayacağını, rüyalarında da Hz. Muhammed'i göreceklerini' ileri sürüyor.

Terliğin özelliklerini sayan Cübbeli Ahmet, ardından da "Kutusunu yaptırıyorum, faziletlerini üzerine yazdıracağım" ifadelerini kullanıyor.

Sitene Ekle