BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69
HABER /  MEDYA

Cübbeli Ahmet'ten Bakan Ala'ya tepki

Cübbeli Ahmet, Kadir Gecesi sohbetinde isim vermeden Bakan Ala'yı eleştirdi, bu kaçıncı gafları diyerek dikkatli olunmasını istedi.

Abone ol

İNTERNETHABER- Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet'e reyting teşekkürü! Altaylı'nın kendisini arayarak teşekkür ettiğini ifade eden Cübbeli Ahmet, program boyunca 60 binin üzerinde mail geldiğini ve bu bir program için rekor olduğunu söyledi. İsim vermeden Efkan Ala'nın Peygamberimiz ile ilgili "Kendisine pay çıkardı" sözlerini de değerlendiren Cübbeli, bu adamların itikatı bozuk diyerek tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, internet üzerinden yayınlanan Kadir Gecesi özel programında İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sözlerine tepki gösterdi. İsim vermeden Ala'yı eleştiren Ünlü, bunların itikatı bozuk diyerek şöyle konuştu:

"Sen Peygamber'e nasıl dersin "kendisine pay çıkardı" diye! Kaçıncı gafları bunların ya! Çünkü adamların itikatı bozuk. Bu tehlikeyi biz durduracağız. Ölüncüye kadar bu kafaların peşinde olacağız savaşacağız.!

"ALTAYLI BENİ ARADI"

4 A uydusunun faaliyete geçmesiyle, kuracakları TV kanalının da yayında olacağını söyleyen Ünlü, bundan sonra sohbetlerin bu TV kanalından yayınlanacağını söyledi. Habertürk'te Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı ile birlikte katıldığı TV programının rekor kırdığını anlatan Ünlü, Altaylı'nın kendisini aradığını ve teşekkür ettiğini söyledi. İşte Altaylı'nın o teşekkürü;

"Fatih Altaylı beni aradı teşekkür etti. Program, tüm TV kanallarında yayınlanan programları geride bırakmış. Programın yayınlandığı gece ilk etapta 10 bin mail geldi. Meğer arkası doluymuş, şu anda 61 bin oldu, arkası açılınca geliyor dedi. Evvelkilerin de dört misli olmuş. Çünkü Hz. Muhammed'i (sav) müdafa edersen devreye girer.

Öpmeyin, ziyaret etmeyin (mukaddes emanetleri) diyenlerin yüzüne bak bir de benim yüzüne bak. Benim yüzüme hiçbirşey yapmadılar; çünkü Resullah'ın dostunun yüzü aydınlık olur. Bir de onların yüzüne bakın meymenet yok.

EGEMEN BAĞIŞ'A DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

17 ve 25 Aralık sürecinde AK Partili Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlanmış ve Bağış'ın Kur'an-ı Kerim'deki bazı ayetlerle ilgili "makara, takara" dediği iddia edilmişti. Bu ses kaydıyla ilgili de açıklama yapan Cübbeli Ahmet, "Biri Bakara’ya makara, takara diyor. Öbür gazeteci oradan salla bir ayet. Bakara’da çok ayet var diyor. 5’te, 6’da salla diyor. Ben her cuma çakıyorum bir tane diyor. Ne adamlara kaldık, ne işlere kaldık! Ne belalara kaldık! Müslümanlardan faydalanmak için dinsizi, donsuzu girmiş aramıza." sözleriyle tepki göstermişti.