BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.439,43
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'nın söyleşisi iptal olunca ortalık karıştı!

AK Parti, Cübbeli Ahmet Hoca'nın söyleşini iptal edince ortalık karıştı. İsmailağa Cemaati'nden AK Parti'ye çok ağır suçlamalar yapıldı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - AK Parti Fatih Gençlik Kolları'nın düzenleyeceği Cüppeli Ahmet Hoca söyleşisi parti yönetimi tarafından iptal edildi.

Şehitler için düzenlenen ve afişleri basılan sohbet toplantısının Genel Merkez'den gelen talimatla iptal edildiği öne sürüldü.

Cüppeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son dönemde AK Parti'ye yaptığı eleştirilerle gündeme gelirken olay İsmailağa Cemaati'nin gündemine bomba gibi düştü.

1196550-25003761-1600-900.jpg

ALLAHU TEALA AK PARTİ'NİN BELASINI VERECEK

Cemaat'ten Salih Diner iptal kararının ardından Facebook'ta zehir zemberek açıklamalar yaptı. "Bu hainlik düzentilmezse Allahu teala AK Parti'nin belasını verecek demektir" diyen Salih Diner, şunları yazdı:

Fatih Tezcan, Fatih Belediyesi'nin düzenlediği programda konuşma yaparken, Mustafa İslamoğlu hemen hemen her belediyede konuşma yaparken, Cübbeli Ahmet Hoca'yı iyi niyetle çağıran AK Parti Fatih gençlik kollarının düzenlediği program Cübbeli Ahmet Hoca gelmesin diye iptal ediliyor. Bu ne gaflettir, bu ne hainliktir!

53391.jpg

Bu hainlik düzentilmezse Allahu teala AK Parti'nin belasını verecek demektir. Ehli sünnet inancını sapıklık olarak gören zihniyete mikrafon uzatılırken, Cübbeli hocaya engel olunuyorsa bu şerefsizliğin hesabını vermeliler.

Konuyla ilgili ikinci bir açıklama yapan Salih Diner, "Fethullah örgütü bile bizi böyle itmah etmedi" dedi ve şöyle devam etti:

ekran-resmi-1436-01-15-3.11.52-pm.png

SAPIKLAR BELEDİYELERDE KONFERANS VERİYOR

AK Parti'ye yaptığımız eleştiriler onları topyekun sildiğimizi göstermez. Fatih Tezcan, Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan vs. sapıklar belediye daveti ile konferans veriyor, diğer taraftan Cübbeli Ahmet Hoca'nın konferansına engel olunuyor. Bunu nasıl eleştirmeyeceğiz, ruhunuzu mu sattınız arkadaş!

Parti içinde "Ben sizin dininizden" değilim diyen "Siz uydurulmuş dine mensubsunuz, ben indirilen dine mensubum diyerek" bizi tekfir etmeye kalkan Mustafa İslamoğlu'nun holiganlarının sözü geçiyor, Ehli sünnet bir alimin konferansına engel oluyor.

FETHULLAH ÖRGÜTÜ BÖYLE İTHAM ETMEDİ

Ucu kime dokunursa dokunsun ben bunu eleştiririm sonuna kadar. Bu işi düzeltsinler. Herkesi de Allah rızası için tepki vermeye davet ediyorum. Onlar hazırlıkları yapılmış bir programı iptal ettirirken bir telefon edip bir mail bile atamayacakmısınız?

Bunların önü açılırsa hepimizin başına bela bunlar. Fethullah örgütü bizi uydurulmuş dine mensup olmakla itham edip, tekfir etmiyorlardı bari, bunlar uydurulmuş dine mensupsunuz diyrek tekfir ediyor. Nereye gider bu işin sonu?

ekran-resmi-1436-01-15-3.11.43-pm.png

CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN SÖYLEŞİSİ İÇİN BU BİLDİRİ HAZIRLANMIŞTI...

img-20141105-wa0013.jpg