BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlığı nasıl?

Cübbeli'nin son sağlık durumuyla ilgili olarak Ahmet Mahmut Ünlü'nün internet sitesinden bir açıklama yapıldı.

Abone ol

Doktorlara göre Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlığıyla ilgili hayati bir tehlikenin bulunmadığı kaydedildi.

Kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

YENİ BİR TEDAVİ SÜRECİ İZLENECEK

"Cübbeli Ahmet Hocamız 2012'de hapisten çıktıktan sonra, orada yaşadığı stres ve sıkıntı nedeniyle ağır damar sorunları yaşamıştır. Bunun neticesi olarak by-pass geçirmiş, sonra kalbine ve şah damarına stent takıldı. Bir sene yatıp yakında çıktığı son hapis stresinden sonra da, Cübbeli Ahmet Hocamız'ın b oyun ve ayak damarlarında ciddi manada daralmalar tesbit edildiği için, ayrıca stresten meydana gelen baş dönmesinin tedavisi ve 30 yıldır uygulanan diyabet tedavisinin yanlış yapılmış olma ihtimali üzerine, yeni bir tedavi sürecinin izlenmesi için Bağcılar Üniversal Medipol Hastanesi'nde yatmaktadır.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Doktorların beyanına göre hayati bir tehlikesi yoktur. Tüm sevenlerinden tedavinin olumlu sonuçlanması için dua beklemektedir. Tedavi sürecinin aksamaması için ziyaretçi kabul edilmemektedir. Hocamız nezdinde "bir dua bin ziyaretten daha önemli" kabul edilmektedir"