BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Cübbeli Ahmet Hoca'dan olay seçim iddiası!

Cübbeli Ahmet Hoca, 2015 genel seçimi milletvekilleri aday adayları için olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Cübbeli Ahmet Hoca, Türkiye'de namaz kılma oranına ilişkin yaptığı açıklamada, 2015 genel seçimleri milletvekili aday adaylarıyla ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca, milletvekili aday adaylarının namaz kıldıkları belli olsun diye karılarına pantolanlarının diz kısımlarını ütülememesi yönünde uyarı yaptıklarını öne sürdü. Namaz kılmanın artık prim yaptığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Elhamdülillah bugünlere de geldik. Eskiden rakı içerek ben de sizdenim deniyordu, şimdi adam namaz kılarak ben de sizdenim diyorsa bu da bir başarı" dedi.

İŞTE CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN O SÖZLERİ:

Namaz kılmaz prim yapıyor artık, aday olacaklar var. Aday olacaklar ne diyorlarmış. Karılarına kızıyorlarmış, '(Pantolonları) Ütüyemeyin ya' diyorlarmış. Ne ütülüyorsun yani? Ütülersen namaz kıldığımız belli olmayacak... Dizi ütülememek lazımmış. Aday olunca dizine bakıyorlarmış. Diz de ütülü olunca namaz kılmıyor gibi gözüküyormuş. Durum bu. Elhamdülillah bugünlere de geldik. Eskiden rakı içerek ben de sizdenim deniyordu, şimdi adam namaz kılarak ben de sizdenim diyorsa bu da bir başarı.