BIST 9.625
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,86
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'dan olay Melih Gökçek sözleri!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek hakkında "Bir beddua etmiştim, hatırladınız mı?" ifadesini kullandı.

Abone ol

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'ye Mehmet Okuyan'ın çıkarıldığını, bu yüzden Gökçek'e beddua ettiğini hatırlattı ve "Mevla belanı verir" ifadesini kullandı.

Ünlü'nün dinleyicilerine 19 Ekim'de yaptığı konuşmanın ilgili kısmı şöyle:

"Ramazanda Melih Gökçek'e bir duam var, hatırladınız mı? Milletin itikadını bozan, Mehmet Okuyan gibi adamların imkanlarını iptal eyle dedim. O zaman tuttu zaten o. Şimdi görüyor musun bu fakirin dualarını? Duası  da var bu işin, bedduası da var bu işin. Bana ne kadar eziyet edenler oldu. Ama sen bu milletin dinine zarar verirsen, eline imkan geçirmişin, o televizyondan beslenerek imkanlar sağladın, sonra geldin millete ne dinletiyorsun? Meryem validemize iftira eden bir adamı konuşturuyorsun. Mevla belanı verir."

Gökçek'ten son dakika hamlesi! Bakın ne yaptı? 

Erdoğan'dan Gökçek sonrası çarpıcı mesajlar!